+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Toborozzon alkalmatlant, majd tegye alkalmassá

Szerző: | okt 24, 2019 | Blog

Egy kicsit szélsőségesen hangozhat a cím, de valójában nem az.

Egy egészen érdekes cikket olvastunk a minap a Performia személyzeti tanácsadó cég weboldalán (a teljes írás itt érhető el). Az írás azt javasolja, hogy alacsonyabb pozícióra írjuk az álláshirdetésünket, mint amilyen valójában.

A cikk példaként írja, hogy ha irodavezetőt keres a cég, akkor irodai asszisztenst említsen a hirdetésben. Ez több szempontból is előnyös lehet:

  • a cégvezető elkerülheti, hogy kiemelten magas bérigényű jelentkezővel találkozzon, akit nem tud megfizetni;
  • olyan jelentkezővel is összeakadhat, akinek még kevesebb a tapasztalata, esetleg tudása, így esélyesen egy magasabb beosztású állást nem pályázna meg, de egyébként kiváló munkaerő.

Azt semmiképpen sem javasoljuk, hogy a cégvezető illetve HR-es hazudjon az álláshirdetésben, és egy asszisztens ne kapjon asszisztensi fizetést, ha vezetői munkát végez. Ez nem lenne fair.

Viszont azt jó szívvel javasoljuk, hogy toborozzon kevésbé alkalmatlan munkaerőt, és tegye alkalmassá képzéssel! Ez pedig az a pont, ahol kiváló segítséget tudunk nyújtani!

Jöjjön el előadásunkra, ahol bemutatjuk egészen egyedi képzési rendszerünket, amely egészen Malajziából érkezett hozzánk, és ott már kiválóan bizonyít évtizedek óta.

Előadásunkon 4 óra alatt a saját bőrén fogja megtapasztalni, hogy mennyire működőképes ez a megoldás.

Nem unalmas, elméleti adatokkal fogjuk fárasztani, amit már más helyen számtalanszor hallott. Egy élmény lesz!

Mikor lesz az előadás?
2020. július 29. (szerda) 10:00-14:00

Hol lesz az előadás?
Hotel Stáció, 2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Mennyibe kerül mindez?
Ha most jelentkezik, és 3 napon belül elutalja az előadás díját, gyorsfizetési kedvezményben részesítjük, és csupán 10.500 Ft + ÁFA/fő áron vehet részt az előadáson. Az ár tartalmazza a kávé, tea, üdítők valamint sós sütemények fogyasztását is.
A képzés eredeti ára 30.000 Ft + ÁFA.

Legyen hatékony munkatársi gárdája! Tudja meg, hogyan!