+36 70 326 4006 info@mentortraining.hu

Kik vagyunk?

Tesztprojektünk a Florin Zrt.-nél a malajziai tréner, Krishnan Sinniah részvételével (2018, Szeged)

A Mentor Training Kft. egy nemzetközi hálózat első európai képviselete. Egy merőben új megközelítéssel, egyedülálló módon és bizonyítottan működőképes megoldást tudunk nyújtani az alábbi problémák jelentős enyhítésére, a termelésben dolgozók hatékonyságának jól látható növelésére.

  • nincs képzett ember;
  • nem egyszerű megtalálni a potenciálisan jó jelölteket;
  • nehéz képezni, betanítani az új embereket, és nehezen érik el a szükséges hatékonyságot, ha egyáltalán elérik;
  • ráadásul a fluktuáció is nagy, így sokszor kompromisszumot kell kötni a hatékonyság rovására;
  • vannak köztük, akik megbízhatatlanok, és nem is akarnak dolgozni.

Az USA-ban és a Távol-Keleten (malajziai központtal) 30 év alatt közel ezer cégbe került bevezetésre ez a precízen kidolgozott oktatáson alapuló rendszer. Ezt az óriási mennyiségű gyakorlati tapasztalatot és letisztult oktatási rendszert hoztuk el Magyarországra közvetlenül a malajziai vezető oktatótól. Saját oktatóink is „veterán” oktatóknak számítanak, hiszen a módszer alapjait már több mint 15 éve használják egyéb területeken.

Munkaerő-fejlesztéssel és hatékonyságnöveléssel sok elmélet és tréningcég is foglalkozik, de ehhez hasonló „önfejlesztő képzési rendszert”, amit mi kínálunk, nem találtunk a piacon. A módszer hatékonysága és a különlegesen kiépített rendszer az, ami teljesen megkülönbözteti a szolgáltatásunkat, a „100% hatékonyság a munkában” programot más tréningektől.

Mit tud ez a rendszer?

 • Növeli a meglévő dolgozók hatékonyságát, csökkenti a selejteket.
 • Lényegesen könnyebbé és eredményesebbé teszi az új dolgozók munkába állítását, ezzel a fluktuációt is csökkenti.
 • A betanítást végző vezetőnek időt és idegeskedést spórol meg, miközben az új dolgozók kevesebb hibával és gyorsabban tanulnak be.
 • A munkatársak számára élvezetesen építi fel a fejlődés iránti igényt, megnő a megértésük, nyitottabbakká válnak az újra, és erősödik az elkötelezettségük a cég felé.
 • Növeli az együttműködést, egymás megértését és a csapatszellemet.
 • Tehermentesíti a vezetőt, mert módszerünkkel kompetens társakat kap a feladatainak elvégzéséhez.
 • Kiépíti a folyamatos fejlődés alapjait.

További információk érdeklik?
 

Olvassa el esettanulmányunkat»

P. R. – Color Pack Zrt.
Őrületesen jó tréning volt! Ha ezt hamarabb tanultuk volna, sokkal előrébb lennénk mint cég. Sőt, ha már általános iskolában így tanítottak volna tanulni, biztos más lenne maga a kultúra is.

 

Bárány Zoltán – Color Pack Zrt.
Rávezettek a két nap folyamán, hogyan tudok könnyen megtanulni olyan dolgokat, amiről egyébként fogalmam se volt. Kezdtem azt gondolni, jó tanár mellett a lehetetlen is elsajátítható.

 

Kurunczi János – Hús-Csarnok 2000 Kft.
Nagyon rövid időn belül egy nagyon egyszerű munkatárs is, aki egy nagyon jó füstölős, tudott ebből hasznot teremteni. Megértette, hogy miért is fontos ez. Nyugodtabbak lettek, meg talán magabiztosabbak a munkatársak, mert tudják azt, hogy tudják, illetve, ha nem tudják, tudják azt, hogy hogyan tudják megtudni. Nagyon fontos, hogy a munkatársaim is kapják meg ugyanazt a tudást, mert akkor fogunk tudni csak egyformán gondolkodni.