+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Kik vagyunk?

A Mentor Training Kft. egy nemzetközi hálózat első európai képviselete. Egy merőben új megközelítéssel, egyedülálló módon és bizonyítottan működőképes megoldást tudunk nyújtani az alábbi problémák jelentős enyhítésére, a termelésben dolgozók hatékonyságának jól látható növelésére:

  • nincs képzett ember;
  • nem egyszerű megtalálni a potenciálisan jó jelölteket;
  • nehéz képezni, betanítani az új embereket, és nehezen érik el a szükséges hatékonyságot, ha egyáltalán elérik;
  • ráadásul a fluktuáció is nagy, így sokszor kompromisszumot kell kötni a hatékonyság rovására;
  • vannak köztük, akik megbízhatatlanok, és nem is akarnak dolgozni.

Az USA-ban és a Távol-Keleten (malajziai központtal) 30 év alatt közel ezer cégbe került bevezetésre ez a precízen kidolgozott oktatáson alapuló rendszer. Ezt az óriási mennyiségű gyakorlati tapasztalatot és letisztult oktatási rendszert hoztuk el Magyarországra közvetlenül a malajziai vezető oktatótól. Saját oktatóink is „veterán” oktatóknak számítanak, hiszen a módszer alapjait már több mint 15 éve használják egyéb területeken.

Tesztprojektünk a Florin Zrt.-nél a malajziai tréner, Krishnan Sinniah részvételével (2018, Szeged)

Munkaerő-fejlesztéssel és hatékonyságnöveléssel sok elmélet és tréningcég is foglalkozik, de ehhez hasonló „önfejlesztő képzési rendszert”, amit mi kínálunk, nem találtunk a piacon. A módszer hatékonysága és a különlegesen kiépített rendszer az, ami teljesen megkülönbözteti a szolgáltatásunkat, a „100% hatékonyság a munkában” programot más tréningektől.

Mit tud ez a rendszer?

 • Növeli a meglévő dolgozók hatékonyságát, csökkenti a selejteket.
 • Lényegesen könnyebbé és eredményesebbé teszi az új dolgozók munkába állítását, ezzel a fluktuációt is csökkenti.
 • A betanítást végző vezetőnek időt és idegeskedést spórol meg, miközben az új dolgozók kevesebb hibával és gyorsabban tanulnak be.
 • A munkatársak számára élvezetesen építi fel a fejlődés iránti igényt, megnő a megértésük, nyitottabbakká válnak az újra, és erősödik az elkötelezettségük a cég felé.
 • Növeli az együttműködést, egymás megértését és a csapatszellemet.
 • Tehermentesíti a vezetőt, mert módszerünkkel kompetens társakat kap a feladatainak elvégzéséhez.
 • Kiépíti a folyamatos fejlődés alapjait.

További információk érdeklik? Olvassa el ügyfeleink véleményét!

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.