+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Vezetők írták

Életképek a képzésből a Color-Pack Zrt.-nél (Nyíregyháza)

 

P. R. – Color Pack Zrt.
Őrületesen jó tréning volt! Ha ezt hamarabb tanultuk volna, sokkal előrébb lennénk mint cég. Sőt, ha már általános iskolában így tanítottak volna tanulni, biztos más lenne maga a kultúra is.

Barta Attila, cégvezető – Florin Zrt.
Amióta bevezettük a cégben 100%-os hatékonyságú programot, a legnagyobb változás talán abban érzékelhető, hogy sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Érezhetően javult a kommunikáció. Van egy állandóan kézben tartott, karbantartott, céges tudásanyag, és már nemcsak a kollégáknak van meg, hanem a céges szakmai könyvtárban is, így nagymértékben csökkent a cég veszélyeztetettsége. Úgyhogy nagyon tudom javasolni ezt a programot, minden egyes olyan munkahelyen, ahol valamilyen munkafolyamatot, valamilyen technológiát kell elsajátítani.

Varga Krisztina, pénztáros – Hírös Agrária
Az első pozitív dolog, ami számomra nagyon jó volt, az az összeszerelési feladat. Meg voltam róla győződve, hogy ez nekem nem fog menni…

Sz. Sz., pénzügyi asszisztens, irodavezető
Rájöttem, hogy olyan dolgokra is képes vagyok, illetve képes vagyok elsajátítani, amiről nem is álmodtam.

Csermák Ágnes – Performia Hungary Kft.
Nem pazarolni kell az embereket, hanem képezni!!!

Bárány Zoltán – Color Pack Zrt.
Rávezettek a két nap folyamán, hogyan tudok könnyen megtanulni olyan dolgokat, amiről egyébként fogalmam se volt. Kezdtem azt gondolni, jó tanár mellett a lehetetlen is elsajátítható.

termékfejlesztési vezető és fejlesztési asszisztens – Florin Zrt.
Az új rendszer azonnal javítja a megértést és segíti a betanítási folyamatot, így nekem mint technológusnak csökkent a problémakezelésre fordított időm a korábbi időszakhoz képest. Volt egy olyan folyamat például, amely gyártási idejét felére tudtuk csökkenteni egy kis csapat bevonásával.

termelési műszakvezető – Florin Zrt.
A program előtt a gépek beállítása több selejttel történt, lassú és körülményes volt a betanulás, kevés sikerélményük volt a betanuló kollégáknak, ezért sokan el is menekültek. Beledobtuk az új kollégákat a mélyvízbe. Azok a régi munkatársak pedig, akikhez odakerültek a gyártósorra, idegesek és feszültek voltak, mert az új kollégák lassították a sort.
Az új rendszer bevezetése után ezek a problémák megszűntek. Azóta: gyors betanulás, kompetens gépbeállítók, sikerélmény már az elején az új kollégának. Nyugodtabbak a dolgozók és vezetők, mert biztosak benne, hogy az újonnan érkező kollégák gyorsan és könnyen betanulnak. Kevesebb lett a gépbeállítási selejt, a gépmegállás, és a géphibásodás.

Kancsár Zoltán, tulajdonos – Mould Kft.
A tanfolyam alatt megtanultam bízni – még jobban, mint eddig – a munkatársaimban és ezáltal a cég jövőjében is.
Remek érzés volt az, ahogyan dolgoztak és elsajátították az ismereteket. Büszke vagyok minden egyes munkatársamra, aki itt volt és végigcsinálta, és azokra is, akik nem voltak itt.
Mindez azért, mert most már látom, hogy az ember tanulással bármire képes lehet. Azt pedig tudom, hogy ahhoz, hogy a cég virágozzék, ennél sokkal kevesebb is elég!

Laczkó Péter, tulajdonos – Lawrence & Bennett Zrt.
A gyakorlatok egyértelműen bebizonyítják, hogy bármilyen előképzettség nélkül képesek vagyunk bárkit precízen betanítani egy munkafolyamatra. Itt mutatkozik meg valójában ennek a technológiának a hatalmas ereje és az igazi értéke! Nagyon köszönjük! Fantasztikus élmény volt!

Markovich Béla, cégvezető – Mapei Kft.
„Nagyszerű eszközt tanultunk ma meg.”

Kurunczi János – Hús-Csarnok 2000 Kft.
Nagyon rövid időn belül egy nagyon egyszerű munkatárs is, aki egy nagyon jó füstölős, tudott ebből hasznot teremteni. Megértette, hogy miért is fontos ez. Nyugodtabbak lettek, meg talán magabiztosabbak a munkatársak, mert tudják azt, hogy tudják, illetve, ha nem tudják, tudják azt, hogy hogyan tudják megtudni. Nagyon fontos, hogy a munkatársaim is kapják meg ugyanazt a tudást, mert akkor fogunk tudni csak egyformán gondolkodni.

Dr. Szécsi Péter – Dr. Lenkei Egészségkultúra
„Még a félkész képzési anyagok is sokat segítettek egy új raktáros betanításában. A webáruházban megoldódott a regisztráltak adatainak törlésével járó zűrzavar. Gyakorlatilag nullára csökkent az adathiány miatt visszaküldött beszerzési engedélyek száma. A webáruház vezetőjének a következő hónapban a könyveladás statisztikája highest ever (valaha volt legmagasabb) lett. Azóta ennél visszább esett, de a tavalyi év fölött van. A megértés a munkafolyamatokban egyértelműen javult, erre példa a beszerzési engedély írás és a regisztrációk törlése. A képzés tehát egyértelműen hasznos volt.”

További részletekre kíváncsi? Kérje további tájékoztatásunkat!

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.