+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Önnek is jár az oktatás csúcstechnológiája!

Ön is megtapasztalta már, hogy munkatársai nem azt csinálják, amit kellene?

Hogy nem elég hatékonyak és sokat hibáznak?

Esetleg magas a fluktuáció és az új kollégák hajlamosak idő előtt elmenni a cégtől, akár még a betanítás ideje alatt?

Lassú és nehézkes a belső képzés, mert a kollégáknak nyűg az oktatás?

Már fél változtatni, mert azt tapasztalta, hogy egy új rendszer vagy szoftver bevezetése könnyen kelt frusztrációt, lázongást a munkatársak közt?

Megoldás:

„100% hatékonyság a munkában”
kétnapos tréning

Ez a tréning egy teljesen új megvilágításba fogja helyezni az Ön számára a céges képzéseket. Egy új fogalmat, egy teljesen új eszközt fogunk bevezetni.

Megtanulja, hogy a munkatársait hogyan tudja felhozni a zűrzavarból egészen odáig, hogy képesek legyenek önálló és helyes döntéseket hozni a munkájuk során.

Mindezt folyamatosan tapasztalni fogja a gyakorlatban is, mivel ez nem egy száraz, unalmas két napos tanulás lesz, hanem egy élménydús, gyakorlati tréning! Amit megtanul, azt azonnal át fogja építeni a gyakorlatba, ezáltal a saját bőrén fogja megtapasztalni, hogy a tanultak hogyan működnek a valóságban – és hogy tényleg működnek!

A tréning végére látni fogja, hogyan lesz egy erős, hatékony és profi csapata!

Mit mondtak, akik részt vettek a tréningen?

„Várakozáson felüli eredménnyel zárult, jó volt a csapat, az előadó és a témát is nagyon érthetően, szórakoztatóan mutatták be. A Mentor Training Kft. csapata kiválóan felkészült volt!” (Ördög Tímea, HR vezető, Faktum Bútor Kft.)

„Nagyon értékes 2 napon vagyunk túl. A tanulási folyamat lehet szórakoztató és sikeres. Megfelelő eszközökkel szinte bármilyen tudás megtanítható és megtanulható.” (Marczali Zoltán, ügyvezető, MASC Kft.)

„Hasznos volt szembesülni azzal, hogy gyakorlatilag mindent meg lehet tanulni, ha jó a módszer. Az ember szinte szárnyakat kap a tanuláshoz, és megerősítést ahhoz, hogy öröm is lehet a tanulás. Az itt tanultakat a saját munkámban, és a dolgozókkal való kapcsolatépítésben is fogom tudni használni.” (Mudrony Diana)

„Sokkal több türelemmel leszek, mikor tanítok valamit. Nagyon sokat jelentett nekem az oktatás, már tudom, hogyan adjam át a tudást. Fontos, hogy úgy taníts, hogy a tanított is megértse.” (Kovács Attila, szaküzlet vezető, Elektrosziget Plusz Kft.)

Ne habozzon, jelentkezzen most!

Elérhető időpont:
A tréning kétnapos!
A nyílt tréningek a koronavírus járvány miatt átmenetileg szünetelnek.

További információért hívja
Tóth Tímeát a 20/412-7884-es telefonszámon.

Van lehetősége arra is, hogy a tréninget belső képzésként a cégében tartsunk meg az Ön munkatársainak. Ennek részleteivel kapcsolatban keressen minket!

JELENTKEZZEN MOST!

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.