+36 70 326 4006 info@mentortraining.hu

Önnek is jár az oktatás csúcstechnológiája!

Kedves Cégvezető!
Kedves HR-es!

Ön is megtapasztalta már, hogy munkatársai nem azt csinálják, amit kellene?

Hogy nem elég hatékonyak és sokat hibáznak?

Az új kollégák hajlamosak idő előtt elmenni a cégtől, akár még a betanítás ideje alatt?

Lassú és nehézkes a belső képzés?

Egyszerűen nem elég hatékony a munkatársi gárda?

Megoldás:

„100% hatékonyság a munkában”
kétnapos tréning

Ez a tréning egy teljesen új megvilágításba fogja helyezni az Ön számára a céges képzéseket.

Egy új fogalmat, egy teljesen új eszközt fogunk bevezetni.

Megtanulja, hogy a munkatársait hogyan tudja felhozni a zűrzavarból egészen odáig, hogy képesek legyenek önálló és helyes döntéseket hozni a munkájuk során.

Mindezt folyamatosan tapasztalni fogja a gyakorlatban is, mivel ez nem egy száraz, unalmas két napos tanulás lesz, hanem egy élménydús, gyakorlati tréning! Amit megtanul, azt azonnal át fogja építeni a gyakorlatba, ezáltal a saját bőrén fogja megtapasztalni, hogy a tanultak hogyan működnek a valóságban – és hogy tényleg működnek!

“Várakozáson felüli eredménnyel zárult, jó volt a csapat, az előadó és a témát is nagyon érthetően, szórakoztatóan mutatták be. A Mentor Training Kft. csapata kiválóan felkészült volt!” (Ördög Tímea, HR vezető, Faktum Bútor Kft.)

“Nagyon értékes 2 napon vagyunk túl. A tanulási folyamat lehet szórakoztató és sikeres. Megfelelő eszközökkel szinte bármilyen tudás megtanítható és megtanulható.” (Marczali Zoltán, ügyvezető, MASC Kft.)

“Hasznos volt szembesülni azzal, hogy gyakorlatilag mindent meg lehet tanulni, ha jó a módszer. Az ember szinte szárnyakat kap a tanuláshoz, és megerősítést ahhoz, hogy öröm is lehet a tanulás. Az itt tanultakat a saját munkámban, és a dolgozókkal való kapcsolatépítésben is fogom tudni használni.” (Mudrony Diana)

“Sokkal több türelemmel leszek, mikor tanítok valamit. Nagyon sokat jelentett nekem az oktatás, már tudom, hogyan adjam át a tudást. Fontos, hogy úgy taníts, hogy a tanított is megértse.” (Kovács Attila, szaküzlet vezető, Elektrosziget Plusz Kft.)


Mit kap ettől a képzéstől?

  • Elsajátítja egy működőképes képzési módszer alapjait.
  • Megismer egy vadonatúj eszközt a munkatársak sikeres betanításához illetve a meglévő kollégák hatékonyságának növeléséhez.
  • Saját maga is megtapasztalja, hogy jó képzési anyagokkal és módszerrel bonyolult dolgokat is milyen alapossággal és hatékonyan lehet elsajátítani.
  • Meglátja és megtapasztalja, hogy a megfelelő oktatói hozzáállás milyen sokat számít, és hogy egyáltalán milyen egy jó oktató.
  • Ezen felül, mivel a tréningen több, az Önéhez hasonló problémákkal küzdő kolléga illetve cégvezető részt vesz majd, így tanulhat tőlük is, példáikból, saját megfigyeléseikből.

Ne habozzon, jelentkezzen most!

Ez a képzésbe fektetett pénz töredéke annak a pénzkiesésnek, amelyet a munkatársi hibák és pontatlanságok okoznak!

“Ránéztem arra, hogy milyen sok problémát és kárt okoz a képzetlenség, felelőtlenség… A sok erőfeszítés helyett, amit a hibák javítására teszünk, sokkal érdemesebb az időt képzésre tenni.” (Barta Attila, Florin Zrt.)


Elérhető időpont:

A tréning kétnapos!
– 2020. szeptember 25-26. (péntek-szombat) 9:00-18:00

Helyszín:
A gyönyörű, mediterrán hangulatú Airport Hotel Stáció Vecsésen.
Pontos cím: 2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.A tréning teljes ára:
150.000 Ft + ÁFA/ fő

Az ár tartalmazza az ebéd, valamint a szünetekben kávé, tea, üdítők, sajtok, gyümölcsök és sós sütemények fogyasztását is!

Hozza el kollégáit, és éljen a kedvezményes árakkal:
2-3 fő: 140.000 Ft + ÁFA /fő
4-5 fő: 130.000 Ft + ÁFA /fő
6-7 fő: 120.000 Ft + ÁFA /fő
8-9 fő: 110.000 Ft + ÁFA /fő
10 főtől: 100.000 Ft + ÁFA /fő

További információért hívja
Tóth Tímeát a 20/412-7884-es telefonszámon.

JELENTKEZZEN MOST!

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.