+36 70 326 4006 info@mentortraining.hu

Ön is találkozik ezekkel a munkaerő-problémákkal?

 • szakemberhiány
 • hanyag, kelletlen hozzáállású jelentkezők
 • fluktuáció
 • hibák, selejtek
 • megbízhatatlan munkatársak
 • inkompetens kollégák
 • a feladatok visszapattannak Önre, és emiatt mindig túlterhelt
 • cégvezetőként nem tudja leadni a feladatait

Milyen hatással vannak mindezek Önre és a cégére?

 • csökkenő vagy stagnáló profit
 • zűrzavarok, viták
 • értetlenkedések
 • rossz hangulat a cégben
 • stressz
 • borús jövőkép

Lehet ezen változtatni?

Lehet vagy sem, de égető lenne mielőbb.

Mit gondol, ezek a problémák csak az Ön speciális gondjai?

Nem! Ezek általános problémák!

Érdekli, mit tehet a fejlődésért?

Jöjjön el a Mentor Training Kft. „Hatékony munkaerő-fejlesztés” című előadására, ahol négy órában saját maga megtapasztalja, hogy hogyan lehet csökkenteni a fenti problémákat.

Azonnal használható eszközöket kap, amelyek segítségével változások érhetők el cégében. Van megoldás arra, hogy az emberei hatékonyabban végezzék el a feladataikat. Nem elméleti ötletekkel és könyvben olvasott használhatatlan tippekkel fogjuk Önt fárasztani.

Nem normális dolog, hogy a kollégák nem értik meg az utasításokat, és emiatt pontatlanul és hibásan végzik munkájukat! Nem törődhet abba bele, hogy vannak feladatok, amiket csak Ön képes elvégezni, amiket senkinek nem tud delegálni!

Az előadáson valószínűleg teljesen megváltoztatjuk a tréningekről eddig kialakult képét. Az elavult, alacsony hatásfokú módszerek helyett egy teljesen új megközelítést ismer meg, kész receptekkel.

A Mentor Training Kft. viszonylag új cég Magyarországon, de egy közel 30 éves nemzetközi háttérrel rendelkező módszert hozott el ide, amely a tengerentúlon és Ázsiában már bizonyított.

Mit mondtak, akik voltak az előadásunkon?

“A megoldás az alapokban, a figyelmen kívül hagyott tényezőkben rejlik. Mekkora titok, de mennyire egyszerű!” (Törteli Zoltán)

“Ha ezen eszközöket használnánk a cégünkben, akkor irgalmatlan módon növekedne a termelés, valamint az emberek jól éreznék magukat és így nem lennének HR problémák és én is sokkal nyugodtabb és boldogabb lennék.”
(Vajda Péter, ügyvezető)

“Nagyon jól összerakott előadás volt. Nagyon jól prezentálta a problémát a demonstráció.” (Hegedűs Péter)

“Az a szegmens, amit megcéloztok, szomjazza ezt a tudást.” (Mező Vera)

Mennyibe kerül mindez?

A képzés eredeti ára 30.000 Ft + ÁFA.

Ha most jelentkezik, és 3 napon belül elutalja az előadás díját, gyorsfizetési kedvezményben részesítjük, és csupán 10.500 Ft + ÁFA/fő áron vehet részt az előadáson. Az ár tartalmazza a kávé, tea, üdítők valamint sós sütemények fogyasztását is.

A helyszínen nem áll módjában készpénzben fizetni.

Mikor és hol lesz az előadás?

Elérhető időpontok:
– 2020. március 13. (péntek) 10:00-14:00
– 2020. május 8. (péntek) 10:00-14:00

Helyszín:
Hotel Stáció, 2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Mit veszít, ha nem jön el?

Egyszerű: minden marad a régiben. Adja meg az esélyét annak, hogy olyan eszközöket és megoldásokat ismerjen meg, amelyek segítségére lehetnek.

Tegyen próbára minket!

Ne halogassa a döntést, hozzon ki még többet cégéből!
Jelentkezzen most az előadásra!

P. R. – Color Pack Zrt.
Őrületesen jó tréning volt! Ha ezt hamarabb tanultuk volna, sokkal előrébb lennénk mint cég. Sőt, ha már általános iskolában így tanítottak volna tanulni, biztos más lenne maga a kultúra is.

 

Bárány Zoltán – Color Pack Zrt.
Rávezettek a két nap folyamán, hogyan tudok könnyen megtanulni olyan dolgokat, amiről egyébként fogalmam se volt. Kezdtem azt gondolni, jó tanár mellett a lehetetlen is elsajátítható.

 

Kurunczi János – Hús-Csarnok 2000 Kft.
Nagyon rövid időn belül egy nagyon egyszerű munkatárs is, aki egy nagyon jó füstölős, tudott ebből hasznot teremteni. Megértette, hogy miért is fontos ez. Nyugodtabbak lettek, meg talán magabiztosabbak a munkatársak, mert tudják azt, hogy tudják, illetve, ha nem tudják, tudják azt, hogy hogyan tudják megtudni. Nagyon fontos, hogy a munkatársaim is kapják meg ugyanazt a tudást, mert akkor fogunk tudni csak egyformán gondolkodni.