+36 70 326 4006 info@mentortraining.hu

Egy biztos, hogy semmi sem biztos – Hogyan lehet a bizonytalanra felkészülni?

Nehéz időszakon megyünk keresztül mind magyar viszonylatban, mind pedig globálisan. Hiába próbálunk előrelátni, kitalálni, hogy mi várható és mikor, hogy mire készüljünk és hogyan, de egyre inkább úgy tűnik, hogy egy dolog biztos: hogy semmi sem biztos.

Hogyan tudunk egy ilyen helyzetből mind magánemberként, mind cégként a lehető legjobban kijönni?

Hogyan lehet a bizonytalanra felkészülni?

Egy folyamatosan változó helyzet legfontosabb képessége, hogy az ember képes legyen a „változással változni”, képes legyen az új helyzetre a lehető legkisebb időkieséssel reagálni.

Hogyan lehetséges ez?

Magánemberként úgy, hogy az ember gyorsan és jól tud tanulni, így bármikor készen áll arra, hogy új tudást, új ismereteket sajátítson el vagy akár egy új szakmába vágjon bele.

Cégként ugyanez szintén létfontosságú: a vállalkozásnak és a benne dolgozó embereknek képesnek kell lennie új információkat, új szaktudást minél hamarabb és minél stabilabban elsajátítani.

Ez egyébként általában – járvány- és válsághelyzettől függetlenül – kulcsfontosságú, ha az cégvezető (vagy épp a magánszemély) folyamatosan fejlődni akar és lépést tartani a világgal, új fejlesztésekkel stb.

Mi, a Mentor Training Kft. az oktatásban vagyunk erősek. Nem csak hisszük, hanem tapasztaljuk, hogy gyakorlatilag szinte bármit meg lehet tanítani az embereknek, amit az élet vagy a piac hoz!

Szeretnénk Önnek is bemutatni ezt a rendszert és ezt a módszert, ahogyan mi csináljuk.

Ezt most tényleg vétek lenne kihagynia!

De nem akarjuk meggyőzni! Higgyen a saját szemének, győződjön meg erről saját maga!

Mennyibe kerül mindez?

Gyakorlatilag majdnem ingyenes, a belépő egy egészen jelképes 1.500 Ft, amely tartalmaz egy kis harapnivalót, illetve kávét, frissítőt. (Az összeg az áfát tartalmazza.)

Hol és mikor?

Helyszín:
Mentor Training Kft. iroda
Műszertechnika irodaház
1149 Budapest, Róna u. 120-122. 4. emelet

Választható időpont(ok):
– 2020. szeptember 3. (csütörtök) 14:00-18:00

Készüljön fel egy sikeres jövőre!

Tegye meg az első lépést MOST!

 


Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.