+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Egy biztos, hogy semmi sem biztos – Hogyan lehet a bizonytalanra felkészülni?

Bizonytalan munkatárs.Hogyan lehet a bizonytalanra felkészülni? Nehéz időszakon megyünk keresztül mind magyar viszonylatban, mind pedig globálisan. Hiába próbálunk előrelátni, kitalálni, hogy mi várható és mikor, hogy mire készüljünk és hogyan, egyre inkább úgy tűnik, hogy csak egy dolog biztos: hogy semmi sem biztos. Hogyan tudunk egy ilyen helyzetből magánemberként és cégként a lehető legjobban kijönni?

Hogyan lehet a bizonytalanra felkészülni?

Egy folyamatosan változó helyzetben a legfontosabb képesség, hogy az ember tudjon a „változással együtt változni”, képes legyen az új helyzetre gyorsan és jól reagálni.

De hogyan?

Magánemberként úgy, hogy rugalmassá tesszük magunkat kiemelkedő tanulási és kommunikációs képesség kifejlesztésével. Ezáltal bármikor bármilyen változás történik is, a megszerzett képességek segítségével könnyedén új tudást szerezhetünk, akár egy új szakmába is bátran belevághatunk. Cégként ugyanez szintén létfontosságú: a vállalkozásnak és a benne dolgozó embereknek képesnek kell lennie új információkat, új szaktudást gyorsan és pontosan elsajátítani, hatékonyan átállni új gépek, programok használatára, új munkafolyamatokra.

Fejlesszen ki szuperképességet!

Az extrém kihívásokra válaszoljon szuperképesség kifejlesztésével! Ha azt hiszi ez csak reklámszöveg, téved! Mi valóban ismerjük a tanulás és kommunikációs képességek esszenciáját, és képesek vagyunk hatékonyan megtanítani ezek használatára bárkit. Ismerjük és használjuk azokat a törvényszerűségeket, amire az egész témakör felépül. Módszerünkkel meglepően gyorsan megérthetők és könnyen elsajátíthatók a gerincet adó alapok, amire hatékonyan építhető fel a gyakorlat és a teljes terület megértése.

Ezt a tudást készek vagyunk megosztani Önnel!

Egy ügyfelünk visszajelzése 2 nap után:

Minden megtanulható. Eddig úgy gondoltam, hogy csak képességekhez kötött az, hogy valaki valamit el tud sajátítani vagy sem.Tudom alkalmazni munkámban, tanulásban, gyermeknevelésben. Azt a döntést hoztam, hogy ezentúl mindig tanulok és soha nem hagyom abba önmagam fejlesztését. (K.J.)

További ügyfél visszajelzések.

Vágjon hát bele!

Előadásunkon azonnal megismer néhány fontos adatot, és bepillantást nyer a tanulási módszerbe is. Így, mielőtt a teljes tanfolyamba belevágna, lehetősége van saját tapasztalatot szerezni arról, hogy ez a módszer hogyan működik. https://www.youtube.com/watch?v=8SjBfoOnGcg

Mennyibe kerül mindez?

A bemutató előadás díja: 6.500 Ft/ fő (bruttó ár) Regisztráljon minél hamarabb, mert egy előadásra csak az első 24 főt tudjuk fogadni.

Hol és mikor?

Helyszín: online előadás Időpont: 15.00 – 17.30 Dátum: az űrlapon választható

100 %-OS PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA!

Nem kockáztat semmit! Ha elégedetlen az előadással az előadás napját követő 3 napon belül  írásban visszakérheti a befizetett díjat.

Készüljön fel egy sikeres jövőre!

Tegye meg az első lépést MOST!

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.