+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

draft

Vezetői interjúk

Amikor a cégvezető túlképzett a kollégákhoz képest

Könnyen előfordul, főleg gyártó cégek esetében, hogy az ügyvezető illetve egyes vezetők messze képzettebbé válnak az átlagos, termelő kollégákhoz képest. Ügyfelünk a híres-neves Tóalmási kolbászgyár ügyvezetője, Kurunczi János arról mesélt nekünk, hogy miért probléma az, ha a vezető túlképzett, miért fontos az „egyszerű” dolgozók képzése, és hogy mit adott neki és munkatársainak a Mentor Training Kft. első képzési modulja. Tovább…

Időt, energiát és személyzetet is spóroltunk (videó)

Minden cég egyedi, minden cégben vannak olyan eszközök, termékek, olyan folyamatok, tevékenységek – magyarán olyan szaktudás –, amelyeket nem lehet iskolában megtanulni.

Sőt, sajnos, a legtöbb cégvezető illetve HR-es egyetért azzal, hogy amit az iskolában tanítanak, az sokszor elavult vagy mivel nem elég gyakorlatias, használhatatlan.

Mi a megoldás?  Tovább…

Miért válassza a Mentor Training Kft. képzését?

Unalmas azt mondogatni, hogy ugyan, milyen sok lehetőség van ebben a képzésben. 🙂 Beszéljen helyettünk inkább ügyfelünk, a Dr. Lenkei Egészségkultúra ügyvezetője, Dr. Szécsi Péter.

  1. Mert szabadságot és eszközöket ad Önnek ügyvezetőként.  Tovább…

Mit adott a Mentor Training program Barta Attila cégvezetőnek?

Abban talán minden egyes cégtulajdonos egyetért – a gyártó cégek vezetői pedig kiváltképp – hogy nincs „készen” kapott jelentkező. Nincs olyan ember, akit csak felveszünk, és mind emberileg, mind szakmailag kész arra, hogy magas minőségben ellássa a munkáját. Tovább…

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.