+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Időt, energiát és személyzetet is spóroltunk (videó)

Minden cég egyedi, minden cégben vannak olyan eszközök, termékek, olyan folyamatok, tevékenységek – magyarán olyan szaktudás –, amelyeket nem lehet iskolában megtanulni.

Sőt, sajnos, a legtöbb cégvezető illetve HR-es egyetért azzal, hogy amit az iskolában tanítanak, az sokszor elavult vagy mivel nem elég gyakorlatias, használhatatlan.

Mi a megoldás?

Egy étrend-kiegészítőket értékesítő szaküzlethálózat tipikusan az a terület, ahol nincs „készen kapott” dolgozó.

Miben látja hasznosnak a Mentor Training Kft. rendszerét a Dr. Lenkei Egészségkultúra belső képzésért felelős dolgozója? A teljes videó lentebb található.

Bárkit meg tudnak tanítani a saját szaktudásukra

„Ez egy olyan eszköz, amelynek segítségével minden munkafolyamat bárki számára elvégezhetővé válik.”

„Akár egy teljesen új munkatárs vagy egy új partner simán, gördülékenyen, rövid időn belül stabillá tud válni a posztján.”

Az oktatás, betanítás nem stresszes többé

„A betanulás nem jár bosszankodással.”

Egy lelkes, fejlődni vágyó csapat jön létre

„A munkatársaink imádnak képzésre járni. 🙂 Az eredményeik eléréséhez segítséget kapnak.”

„Csapatépítő ereje is van a képzésnek.”

„A változás szabad szemmel látható, úgyhogy zseniális.”

„Időt, energiát és személyzetet is spóroltunk, úgyhogy köszönjük szépen!”

Cégvezetőként rendkívül fontos feladatomnak tekintem, hogy a munkatársaimnál elérjem, akarjanak, szeressenek tanulni. Ahhoz, hogy folyamatosan tudjam fejleszteni őket, akarniuk, szeretniük kell a képzéseket. Örülniük kell, amikor bejelentek nekik egy újabb képzést.

Az mindig is nyilvánvaló volt számomra, hogy nem lehet senkit parancsszóval bekényszeríteni egy képzésre, mert annak nem lesz jó eredménye. Úgy szoktam megfogalmazni ezt, hogy senkit sem lehet okosabbá pofozni.

Már nagyon hosszú ideje kerestem azt a belépési pontot, amellyel fel tudom lelkesíteni a munkatársaimat a tanulással kapcsolatban.

Szerencsére megtaláltam.

A „100% hatékonyság a munkában” képzés adta meg számomra a régóta keresett, vágyott eszközt. A cégem minden munkatársa részt vett rajta és csupa pozitív visszajelzést kaptam tőlük.

Sikerült elérnem azt, hogy a munkatársaim örömmel veszik, ha újabb képzést jelentek be. Lett egy tanulni vágyó, fejleszthető munkatársakból álló csapatom.

Ez kincset ér számomra.

Minden cégvezetőnek szívből ajánlom ezt a nagyszerű programot.”

Baráti üdvözlettel:
Dr. Lenkei Gábor tulajdonos, cégvezető
Dr. Lenkei Egészségkultúra cégcsoport

Ismerje meg, mit adhat az Ön cégének ez a rendszer!

Kérje ingyenes ismertetőnket»

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.