+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Mit adott a Mentor Training program Barta Attila cégvezetőnek?

Abban talán minden egyes cégtulajdonos egyetért – a gyártó cégek vezetői pedig kiváltképp – hogy nincs „készen” kapott jelentkező. Nincs olyan ember, akit csak felveszünk, és mind emberileg, mind szakmailag kész arra, hogy magas minőségben ellássa a munkáját.

A Mentor Training program képes jelentősen csökkenteni az újonnan felvett munkaerő betanításával és termelésbe tételével kapcsolatos feszültséget, problémákat, valamint képes jelentősen megnövelni úgy általában a termelékenységet és hatékonyságot.

„[Az új kollégák] néhány nap után már be tudnak állni rendesen az üzembe termelni a többi kollégával együtt.”

„Kevesebb a fennakadás… igazából nem jutnak el hozzánk, a vezetőséghez a kisebb fennakadások, hanem ott helyben lekezelik.”

Mit mond Barta Attila, a Florin Zrt. tulajdonosa a bevezetett programról? Mit adott neki és kollégáinak ez a rendszer?

Ön is szeretne cégében hasonló sikereket elérni? Problémái vannak a munkaerővel?

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.