+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Miért válassza a Mentor Training Kft. képzését?

Unalmas azt mondogatni, hogy ugyan, milyen sok lehetőség van ebben a képzésben. 🙂 Beszéljen helyettünk inkább ügyfelünk, a Dr. Lenkei Egészségkultúra ügyvezetője, Dr. Szécsi Péter. A teljes videó lentebb található.

  1. Mert szabadságot és eszközöket ad Önnek ügyvezetőként.

„Elsősorban szabadságot adott. Abban adott szabadságot és eszközöket, hogy pontosan meg tudjuk tanítani a munkatársainkat arra, amire igazán szükségük van, hogy minél hatékonyabban tudják a munkájukat végezni.”

  1. Az új dolgok, módszerek és technológiák bevezetése egyszerűvé válik.

Ügyfelünk nagyjából egy hónapja vezetett be egy vadonatúj ügyfélkezelő rendszert, amelyet jelenleg kb. 40 ember használ (dolgozók és viszonteladók). „Utólag is csodálkozom, hogy működhetett minden ilyen gördülékenyen. 🙂 Biztos vagyok benne, hogy ha nem használjuk ezt a rendszert [a Mentor Training Kft. rendszerét], akkor egy csomó kérdés és nehézség akadályozta volna az elindulást.”

  1. Képes arra, hogy emelje a céges statisztikákat, növelje a bevételt.

„A saját dolgozóink, tanácsadóink, akik a szaküzleteinkben kezelik a vásárlókat, a múlt év nyarán kezdték el a használni ezt a képzési formát. Azt látom, hogy 2019 nyarától kezdve hónapról hónapra folyamatosan és töretlenül nő a szaküzleteink forgalma. Tehát hosszú hónapokon keresztül növekedést látok. Összességében ott tartottunk a végén, hogy körülbelül 50%-kal növekedett a szaküzleteink forgalma. Ami azt gondolom, hogy magáért beszél.”

  1. A dolgozóknak igényévé válik a fejlődés és a tanulás.

„A saját dolgozóink SZERETNEK képzésre járni és új dolgokat megtanulni, és komolyabb nehézség nélkül elsajátítják ezeket az új dolgokat.”

  1. A saját képzéseiket belülről tudják megoldani, nem kell külső cégekre várni.

„Saját magunk a saját dolgozóinknak tudunk önálló képzést biztosítani mindenkitől függetlenül.”

  1. A dolgozóinak azt tanítja, amire pontosan szüksége van a cégben, se többet se kevesebbet.

„Szeretném például azt, hogyha sok munkatársunk jobban tudná használni az Excelt. Gondolkoztam már azon, hogy elküldöm őket külsős Excel képzésre. De ennél sokkal egyszerűbb lehetőség az, hogyha pontosan azokra a funkciókra, amikre nekünk szükségünk van, írunk egy 100% hatékonyság a munkában ellenőrzőlapot*, azt végzik el a munkatársak, és pontosan azt fogják megtanulni, amire szükségük van. Ez ennyire egyszerű.”

Cégvezetőként rendkívül fontos feladatomnak tekintem, hogy a munkatársaimnál elérjem, akarjanak, szeressenek tanulni. Ahhoz, hogy folyamatosan tudjam fejleszteni őket, akarniuk, szeretniük kell a képzéseket. Örülniük kell, amikor bejelentek nekik egy újabb képzést.

Az mindig is nyilvánvaló volt számomra, hogy nem lehet senkit parancsszóval bekényszeríteni egy képzésre, mert annak nem lesz jó eredménye. Úgy szoktam megfogalmazni ezt, hogy senkit sem lehet okosabbá pofozni.

Már nagyon hosszú ideje kerestem azt a belépési pontot, amellyel fel tudom lelkesíteni a munkatársaimat a tanulással kapcsolatban.

Szerencsére megtaláltam.

A „100% hatékonyság a munkában” képzés adta meg számomra a régóta keresett, vágyott eszközt. A cégem minden munkatársa részt vett rajta és csupa pozitív visszajelzést kaptam tőlük.

Sikerült elérnem azt, hogy a munkatársaim örömmel veszik, ha újabb képzést jelentek be. Lett egy tanulni vágyó, fejleszthető munkatársakból álló csapatom.

Ez kincset ér számomra.

Minden cégvezetőnek szívből ajánlom ezt a nagyszerű programot.

Baráti üdvözlettel:
Dr. Lenkei Gábor tulajdonos, cégvezető
Dr. Lenkei Egészségkultúra cégcsoport

Ismerje meg, mit adhat az Ön cégének ez a rendszer!

Kérje ingyenes ismertetőnket»

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.