+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Megértettem a tanulás fontosságát

Szerző: | jún 23, 2020 | Alaptréning, Egyéb, Felelősség, Képzés, Kompetencia, Motiváció, Oktatóanyag, Rugalmasság, Sikerek

Először is szeretnék köszönetet mondani, hogy lehetőséget kaptam a tanfolyam elvégzésére. Az elmúlt két napban rengeteg mindent kaptam egy kiváló oktatótól (+ csapattól), és sok mindennel gazdagabb lettem.

Megértettem a tanulás fontosságát, hogy pontos megértés nélkül, cél hiányában a tanulás nem tud sikeres lenni. Ehhez egy fontos eszköz az ellenőrzőlap, aminek a használatát szeretném bevezetni a munkában mindenképpen, ezáltal megismertetni a kollégámmal.

Eddig ha tanultam valami új dolgot – kevés kivétellel – muszájból tettem, óriási a különbség aközött és e között. Ez nem volt egy görcsös akarás, hanem egy élvezetes, de tudatosan felépített folyamat. Amit adott nekem, hogy megszerettem tanulni, ezt a tudást alig várom, hogy a kollégámnak átadjam, illetve használni tudjam a munkám során 100%-os hatékonysággal.

Minden képzéssel „több” az ember, így ezáltal is „többnek” érzem magam. Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget, és amit kaptam, már holnaptól, amit csak tudok, alkalmazni fogok a munkám során, ezzel még hatékonyabb munkavégzést elérve.

Köszönöm szépen.

(SZ. E.)