+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Válsághelyzetben is sikerült helytállni

Fantasztikus visszajelzéseket kaptunk ügyfelünktől, akinél bevezetésre került a Mentor Training 100% hatékonyság a munkában rendszer.

Ez egy céges belső képzési rendszer, ahol a munkatársak megtanulnak hatékonyan tanulni, a cég speciális munkafolyamataira gyakorlatias oktatóanyagok készülnek, és a mentornak kijelölt munkatársak kiképződnek profi oktatóanyag-írókká és oktatókká. Ennek a rendszernek a használata azt eredményezi, hogy a munkatársak betanítása felgyorsul, a munkájuk pontosabb és a hibák száma nagyon lecsökken. Partnerünknél ez a rendszer 2019 nyarán épült ki, és került használatba a munkatársak betanításában, továbbképzésében.

Mindig szívet melengető arról olvasni, hogy miképp változtattuk meg egy-egy cég „életét” képzéseinkkel.

Nagyon jó látni ott helyben a lelkes arcokat a tréningen, de nincs annál jobb, mint mikor a kapott tudást hónapok múltán, ráadásul egy olyan nehéz helyzetben, mint a járvány és a korlátozások, is hasznosítani tudták.

Ügyfelünk egy táplálék-kiegészítőket forgalmazó, magyar tulajdonú vállalkozás.

Mit mond az ügyvezető igazgató?

2019 nyara óta hónapról hónapra növekszik a Szaküzleteink forgalma, és 9 hónap alatt a másfélszeresére nőtt úgy, hogy mindegyik hónap egy kicsit magasabb volt, mit az előző. Azaz nem volt közben visszaesés.”

„Az új dolgok bevezetése is nagyon egyszerűvé vált: most vezettünk be egy vadonatúj ügyfélkezelő rendszert. (…) Bár közel 40 ember kezdte el használni a rendszert, a bevezetés szinte zökkenőmentes volt. Sokkal gördülékenyebben ment, mint remélni mertem volna.”

„A raktárunkban is van egy dolgozó, aki az előléptetése után azt gondolta, hogy komoly nehézségei lesznek az új feladatainak elsajátításával. És utólag visszanézve azt mondta, hogy igazából alig tudta elképzelni, hogy ő ezt a munkát el tudja majd végezni. És most itt áll, és gyakorlatilag semmi gondot nem okoz neki a feladat. Ez óriási lelkesedéssel tölti el! Azt érzi, hogy végső soron bármit meg tud tanulni. Ez felbecsülhetetlen eredmény egy munkatársnál!”

(Dr. Szécsi Péter)

Mit mond a munkatársképzési felelős?

„Egy olyan eszközt [kaptunk], aminek segítségével minden munkafolyamat „bárki” számára elvégezhetővé válik! A munka – a képzést követően – egyszerűvé, biztonságossá és hatékonnyá válik. A változás szabad szemmel jól látható! Zseniális!”

„Egyszerűséget és hatékonyságot látok a folyamatok megtanulásában, bevezetésében és a munka végzésében. A „betanulási idő” nem jár hosszú órákkal, bosszankodással, nehézségek tisztázásával, megy minden a maga útján.”

(Böröcz Bernadett)

Tudja meg, hogyan tud az Ön cégében is segíteni ez a rendszer!

Kérje díjmentes tájékoztatónkat!


teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.