+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Törvényszerű, hogy egy cégvezető túlterhelt?

Képzelje el, hogy koradélután benéz egy kicsit a cégébe, körbejárja a részlegeit, és a munkatársai hatékonyan és fegyelmezetten dolgoznak.

Képzelje el, hogy ahogy így körbejár a cégben, mindent rendben talál. Zajlik a termelés a gyárban, az irodában vagy épp a terepen.

Lekéri az illetékestől a beszámolót, és úgy találja, hogy minden sima, jól haladnak a kitűzött tervekkel.

Bemegy az irodájába, megnyitja a laptopját, ahol is az első emailek között egy köszönőlevél szúr szemet az egyik partnercégtől: a szállítmány időben jött, kiváló a minőség és csak azért írt, hogy kifejezésre juttassa elismerését, és „bár mindegyik partnerével ilyen könnyű lenne együttműködni.”

Fél óra múlva már indul is haza, mert este programja lesz a feleségével és a kisfiával…

Szép álom, igaz?

De nem kell álomnak maradnia, akár valósággá válhat a

100%-os hatékonyság a munkában

képzési rendszerrel.

Mit is ad a 100%-os hatékonyság a munkában képzési rendszer?

Mi nem különböző szakterületeket képzünk, úgymint értékesítés, termelés, gyártás stb., nem értünk „mindenhez is”. Mi az oktatás specialistái vagyunk. Arra képezzük ki a cég kulcs munkatársait, hogy hogyan készíthetik fel az embereiket arra, hogy kimagasló teljesítményt nyújtsanak.

A mi módszerünk az oktatás csúcstechnológiáját képviseli.

És hogy mit képes adni a képzési rendszer a cégnek?

  • jóval kevesebb hibát és selejtet
  • ezáltal több, hasznosítható munkaórát
  • hatékonyabb és önálló munkatársakat
  • megnövekedett termelést
  • jobb hangulatot a cégben
  • javuló csapatmunkát, büszkébb alkalmazottakat
  • magasabb vásárlói elégedettséget
  • magasabb profitot
  • több szabadidőt a cégvezetőnek

Nem hiszi el? Álljon itt néhány beszámoló:

„A képzés révén társakat, ráadásul lelkes, értékes társakat nyertem ahhoz, hogy együtt sokkal magasabb szintre tudjuk emelni a cég működésének hatékonyságát. Együtt osztozunk a terhekben, feladatokban és így a sikerekben is. A képzés nagyon optimistává tett a jövőnket illetően. Köszönöm.” (Dr. Lenkei Gábor, cégvezető/tulajdonos)

„Első sorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek. Ebből látszik, hogy az emberek megkönnyebbültek, a betanítás egy külön munkafolyamat, így nem az aktív termelés során sajátítják el a tudást, ezzel akadályozva a termelést.” (Kecskeméti Anna)

 „Amióta bevezettük a cégben 100%-os hatékonyság programot, a legnagyobb változás talán abban érzékelhető, hogy sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, tehát sokkal kevesebb a gépeknek a meghibásodása, kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. (Barta Attila, cégvezető)

„Sikernek érem meg a gyorsan, könnyedén betanult kompetens kollégákat és a nyugodt munkakörnyezetet.” (M. S.)

Ez igazán jól hangzik! De hogyan tudok megbizonyosodni arról, hogy ez tényleg működik?

Jöjjön el 4 órás előadásunkra, amelyben saját maga tud megbizonyosodni arról, hogy ez az egész valóban működik, és azt is meglátja, hogyan. Nem elméleti dolgokkal fogjuk fárasztani, hanem gyakorlati, érdekes előadást fog hallani.

MENNYIBE KERÜL MINDEZ?

Ha most jelentkezik, és 3 napon belül elutalja az előadás díját, gyorsfizetési kedvezményben részesítjük, és csupán 10.500 Ft + ÁFA/fő áron vehet részt az előadáson. Az ár tartalmazza a kávé, tea, üdítők valamint sós sütemények fogyasztását is.

A képzés eredeti ára 30.000 Ft + ÁFA.

MIKOR ÉS HOL LESZ AZ ELŐADÁS?

Választható időpont(ok):
2020. július 29. (szerda) 10:00-14:00

Helyszín:
Hotel Stáció, 2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Mit veszít, ha nem jön el?

Egyszerű: minden marad a régiben. Adja meg az esélyét annak, hogy olyan eszközöket és megoldásokat ismerjen meg, amelyek segítségére lehetnek.

Tegyen próbára minket!

Ne halogassa a döntést, hozzon ki többet a munkatársi gárdából! Jelentkezzen most az előadásra!

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.