+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Mi lesz a nehéz időszak után?

Nehéz időszakon megyünk most keresztül, amely számos cégnél – legalábbis átmeneti – visszaesést eredményezett.

Jó időszak lehet ez arra, hogy tanuljunk, tervezzünk, amit szükséges átszervezzünk azért, hogy a jövőben sikeresebbek és hatékonyabbak legyünk.

Ebben tudunk segítséget nyújtani – természetesen online, illetve később személyesen is.

A Mentor Training Kft. abban képes segíteni cégeknek, hogy

  • hatékonyabb és önállóbb munkaerőt hozzon létre házon belül,
  • felgyorsítsa, miközben alaposabbá tegye a betanítást illetve cégen belüli bármilyen átképzést,
  • helyettesíthetővé tegyen kulcsposztokat (ne egy-két kulcsfigurán múljon a cég sikere és működése),
  • jobbá tegye a csapatot,
  • stresszmentessé és simábbá tegye az új munkaerő beállítását,
  • fejlődni vágyó csapatot hozzon létre,
  • hatékonyabbá tegye a termelési folyamatokat,
  • magasabb statisztikát eredményezzen.

De ne csak a szánk járjon, beszéljenek helyettünk ügyfeleink! 🙂

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.)
Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.)
Az újonnan felvett kollégák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamatokba. Eddig több hét volt az az idő, amíg helyismerettel, munkaismerettel, munkafolyamat-ismerettel, alapvető technológiai ismerettel rendelkeztek, ez most lecsökkent néhány napra, és néhány nap után már be tudnak állni rendesen az üzembe termelni, a többi kollégával együtt.

Dr. Szécsi Péter – Dr. Lenkei Egészségkultúra
Még a félkész képzési anyagok is sokat segítettek egy új raktáros betanításában. A webáruházban megoldódott a regisztráltak adatainak törlésével járó zűrzavar. Gyakorlatilag nullára csökkent az adathiány miatt visszaküldött beszerzési engedélyek száma. A webáruház vezetőjének a következő hónapban a könyveladás statisztikája highest ever (valaha volt legmagasabb) lett. Azóta ennél visszább esett, de a tavalyi év fölött van. A megértés a munkafolyamatokban egyértelműen javult, erre példa a beszerzési engedély írás és a regisztrációk törlése. A képzés tehát egyértelműen hasznos volt.

Lépjen kapcsolatba kollégánkkal, és tudja meg, milyen lehetőségei vannak!

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.