+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Munkaerő-problémák?

Megoldás egy egészen új nézőpontból! Ismerje meg!

Lehetséges ez?

Megvalósítható az, hogy a külső körülmények (gyenge szakképzés, munkaerőhiány, nem megfelelő jelentkezők stb.) ellenére hatékony legyen a munkaerő?

Lehetséges-e elérni a maximális hatékonyságot?

Csökkenthető a mindebből eredő fluktuáció?

Igen!

Jöjjön el a “100% hatékonyság a munkában” előadásunkra, ahol egy gyakorlatias, érdekes előadáson keresztül megismeri azt az eszközt, amivel mindez elérhető!

Egy egészen egyedi program, egy teljesen új megközelítés egyenesen Malajziából és a tengeren túlról!

Mikor és hol lesz az előadás?

Elérhető időpontok:
– 2020. március 13. (péntek) 10:00-14:00
– 2020. május 8. (péntek) 10:00-14:00

Helyszín:
Hotel Stáció, 2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Mennyibe kerül mindez?

Gyakorlatilag egy kétfős vacsora árába.

A képzés eredeti ára 30.000 Ft + ÁFA. Viszont, ha 3 napon belül elutalja az előadás díját, gyorsfizetési kedvezményben részesítjük, és csupán 10.500 Ft + ÁFA/fő áron vehet részt az előadáson. Az ár tartalmazza a kávé, tea, üdítők valamint sós sütemények fogyasztását is.

A helyszínen sajnos nem áll módjában készpénzben fizetni.

Ne halogassa a döntést, hozzon ki még többet cégéből!
Jelentkezzen most az előadásra!

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.