+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Számos visszatérő kérdés van, amelyet tréningeinkkel kapcsolatban fel szoktak tenni nekünk. A legtöbbet előforduló kérdéseket alább válaszoljuk meg.

  • Mennyi ideig tart egy képzési nap? 

A képzés 8 órát vesz igénybe. Általában reggel 8-kor vagy 9-kor kezdődik és délután 4 vagy 5 órakor ér véget. Természetesen lehet ettől eltérő kezdési időpont, ha megrendelő úgy kéri. Az előre megbeszélt napi időtartamot szigorúan betartjuk, trénereink nem húzzák el a képzést.

  • Vannak szünetek, van ebéd és cigarettaszünet? 

Igen.

  • Van-e bármilyen előfeltétele a tréningnek? Hogyan készüljek? 

Semmilyen különleges előkészület nincs. Pontosan érkezzen a kezdés időpontjára és tartson be néhány alapvető szabályt: legyen kipihent, aludjon eleget a tréning előtt, és ne fogyasszon alkoholt a képzés előtti napon. Ez fontos ahhoz, hogy a maximális eredményt tudja elérni a programból.

  • Mennyi ideig tart egy cégnél a TELJES Belső képzési rendszer  kiépítése? 

A kijelölt belső oktatók (Mentorok) számára a tréningen eltöltött idő összesen 8 nap (napi 8 órával). A teljes rendszer kiépítéséhez azonban szükséges, hogy a kiképzett oktatók a megszerzett tudást a gyakorlatban alkalmazzák, azaz elkészítsék és oktassák a cégvezető által kitűzött oktatóanyagokat. Ebben az időszakban munkatársaink folyamatosan segítik őket. Ez az időszak a kitűzött elkészítendő oktatóanyagok mennyiségétől és a munka temezésétől függ, így néhány héttől pár hónapig is tarthat. Ennek eredményeként létrejönnek a cégben a professzionális képzési anyagok, és elkezdik az új betanítási folyamat. A program zárási idejére már láthatóvá válik a hatékonység növekedése is.
A Belső képzési rendszerben van két modul, (2 x 2 nap), amit minden munkatársnak javaslunk elvégezni. Ez nem jár többlet költséggel, viszont jelentős előnyt ad a munkavégzésben.

  • Hány fő vehet részt maximálisan a tréningen? 

Egyszerre egy munkatársi képzési csoportban 20 fő a maximális létszám.
A belső oktatók (Mentorok) képzésénél pedig 8 fő a maimum.

  • A mi munkatársi csapatunk jóval nagyobb, mint 20 fő. Mi hogy tudunk részt venni? 

Nagyobb létszámú munkatársi gárdát is ki tudunk képezni több ütemben, pl. maximum 20 fős csoportokra bontva, ill. egyeztetés szerint személyre szabottan.

  • Kik végezték el Magyarországon eddig ezt a tréninget és milyen eredmények vannak? 

Erről Referenciák menüpontban tud további részleteket találni (videós és írott formában).

  • A cégvezetőnek/ügyvezetőnek jelen kell lennie a képzésen? 

Igen, javasolt a részvétele. A tréninget mindenképp ő nyitja meg és kiemelten szükséges a jelenléte a tréning néhány pontján. Ezen túl nagyon előmozdítja a csoport működését, ha azonos gondolatok kerülnek be a munkatársak és a vezetők fejébe. Ez a pár óra együtt töltött idő busásan megtérül az így megszerzett közös gondolkodás miatt.

  • Nálunk az a probléma, hogy sok ellenségeskedés és vita van a csapaton belül. Úgy tudom, hogy erre a tréning 3. modulja kínál megoldást. Lehet, hogy mi csak azon veszünk részt? 

Igen, erre van lehetőség.

Bármilyen további, felmerült kérdéssel kérjük, hogy kollégáinkat keresse.

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.