+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

Ön is találkozik ezekkel a problémákkal?

 • vezetőként túlterhelt
 • nem tud kiszakadni a mókuskerékből
 • nem talál megfelelő munkaerőt
 • nincs jó szakember a piacon
 • fluktuáció
 • a kollégák nem a leghatékonyabbak

Milyen hatással vannak mindezek Önre és a cégére?

 • nem tud elmenni valódi szabadságra
 • nem tud igazán kikapcsolni
 • csökkenő vagy stagnáló profit
 • rossz hangulat a cégben
 • stressz
 • borús jövőkép

Lehet ezen egyáltalán változtatni?

Tudjuk, hogy ez egy összetett probléma, nem is állítjuk, hogy nálunk van a csodaszer. Azt viszont állítjuk (ügyfeleink rá a bizonyíték), hogy tudjuk csökkenteni a probléma nagyságát.

Nem raboljuk az amúgy sem sok idejét!*

Jöjjön el a Mentor Training Kft. „100% hatékonyság a munkában” című előadására, ahol négy órában meglátja, hogy milyen lehetőségeink vannak arra, hogy javítsunk a fentieken.

Azonnal használható eszközöket kap, amelyek segítségével már változások érhetők el cégében. Nem elméleti ötletekkel és könyvben olvasott használhatatlan tippekkel fogjuk Önt fárasztani.

A Mentor Training Kft. viszonylag új cég Magyarországon, de egy közel 30 éves nemzetközi háttérrel rendelkező módszert hozott el ide, amely a tengerentúlon és Ázsiában már bizonyított.

Mit mondtak, akik voltak az előadásunkon?

„A megoldás az alapokban, a figyelmen kívül hagyott tényezőkben rejlik. Mekkora titok, de mennyire egyszerű!” (Törteli Zoltán)

„Ha ezen eszközöket használnánk a cégünkben, akkor irgalmatlan módon növekedne a termelés, valamint az emberek jól éreznék magukat és így nem lennének HR problémák és én is sokkal nyugodtabb és boldogabb lennék.” (Vajda Péter, ügyvezető)

„Nagyon jól összerakott előadás volt. Nagyon jól prezentálta a problémát a demonstráció.” (Hegedűs Péter)

„Az a szegmens, amit megcéloztok, szomjazza ezt a tudást.” (Mező Vera)

Mennyibe kerül mindez?

Gyakorlatilag majdnem ingyenes, a belépő egy egészen jelképes 1.500 Ft, amely tartalmaz egy kis harapnivalót, illetve kávét, frissítőt. (Az összeg az áfát tartalmazza.)

Mikor és hol lesz az előadás?

Helyszín:
Mentor Training Kft. iroda
Műszertechnika irodaház
1149 Budapest, Róna u. 120-122. 4. emelet

Választható időpont(ok):
– 2020. augusztus 14. (péntek) 14:00-18:00
– 2020. szeptember 3. (csütörtök) 14:00-18:00 

Mit veszít, ha nem jön el?

Egyszerű: minden marad a régiben. Adja meg az esélyét annak, hogy olyan eszközöket és megoldásokat ismerjen meg, amelyek segítségére lehetnek.

Tegyen próbára minket!

*Amennyiben nem megfelelő az Önnek az időpont, és nem tud rászánni az előadásra 4 órát illetve az utazási időt, van egy egyedi ajánlatunk az Ön számára. Keresse kolléganőnket, Tóth Tímeát a +36 70 326 4006-os telefonszámon, vagy vegye fel vele a kapcsolatot e-mailben: toth.timea [kukacjel] mentortraining.hu

Ne halogassa a döntést, hozzon ki még többet cégéből!
Jelentkezzen most az előadásra!


teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.