+36 70 413 9623 info@mentortraining.hu

A külső körülmények ellenére hatékony munkaerő?

Megvalósítható az, hogy a külső körülmények (gyenge iskolai szakképzés, munkaerőhiány, nem megfelelő jelentkezők stb.) ellenére hatékony legyen a munkaerő?

Lehetséges-e megközelíteni a maximális hatékonyságot, vagy az szimpla idealizmus?

Csökkenthető a mindebből eredő folyamatos fluktuáció?

Szerintünk igen!

Jöjjön el a “100% hatékonyság a munkában” előadásunkra, ahol egy gyakorlatias, izgalmas előadáson keresztül megismeri azt az eszközt, amivel mindez elérhető!

Egy egészen egyedi program, egy teljesen új megközelítés egyenesen Malajziából valamint a tengeren túlról!

Mit mondtak, akik voltak az előadásunkon?

„A megoldás az alapokban, a figyelmen kívül hagyott tényezőkben rejlik. Mekkora titok, de mennyire egyszerű!” (Törteli Zoltán)

„Ha ezen eszközöket használnánk a cégünkben, akkor irgalmatlan módon növekedne a termelés, valamint az emberek jól éreznék magukat és így nem lennének HR problémák és én is sokkal nyugodtabb és boldogabb lennék.” (Vajda Péter, ügyvezető)

„Nagyon jól összerakott előadás volt. Nagyon jól prezentálta a problémát a demonstráció.” (Hegedűs Péter)

„Az a szegmens, amit megcéloztok, szomjazza ezt a tudást.” (Mező Vera)

Mikor és hol lesz az előadás?

Választható időpontok:
2020. július 29. (szerda) 10:00-14:00

Helyszín: Hotel Stáció, 2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Mennyibe kerül mindez?

Ha most jelentkezik, és 3 napon belül elutalja az előadás díját, gyorsfizetési kedvezményben részesítjük, és csupán 10.500 Ft + ÁFA/fő áron vehet részt az előadáson. Az ár tartalmazza a kávé, tea, üdítők valamint sós sütemények fogyasztását is.

A képzés eredeti ára 30.000 Ft + ÁFA.

Mit veszít, ha nem jön el?

Egyszerű: minden marad a régiben. Adja meg az esélyét annak, hogy olyan eszközöket és megoldásokat ismerjen meg, amelyek segítségére lehetnek.

Tegyen próbára minket!

Ne halogassa a döntést, hozzon ki többet a munkatársi gárdából!
Jelentkezzen most az előadásra!

teszt

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.