+36 70 326 4006 info@mentortraining.hu

Munkaerő-problémák?

Megoldás egy egészen új nézőpontból! Ismerje meg, jöjjön el előadásunkra!»

Lehetséges ez?

 

Megvalósítható az, hogy a külső körülmények (gyenge szakképzés, munkaerőhiány, nem megfelelő jelentkezők stb.) ellenére hatékony legyen a munkaerő?

Lehetséges-e elérni a maximális hatékonyságot?

Csökkenthető a mindebből eredő fluktuáció?

Igen! 

Jöjjön el a “100% hatékonyság a munkában” előadásunkra, ahol egy gyakorlatias, érdekes előadáson keresztül megismeri azt az eszközt, amivel mindez elérhető!

Egy egészen egyedi program, egy teljesen új megközelítés egyenesen Malajziából és a tengeren túlról!

Mikor és hol lesz az előadás?

Elérhető időpontok:
– 2020. március 13. (péntek) 10:00-14:00
– 2020. május 8. (péntek) 10:00-14:00

Helyszín:
Hotel Stáció, 2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Mennyibe kerül mindez?

Gyakorlatilag egy kétfős vacsora árába.

A képzés eredeti ára 30.000 Ft + ÁFA. Viszont, ha 3 napon belül elutalja az előadás díját, gyorsfizetési kedvezményben részesítjük, és csupán 10.500 Ft + ÁFA/fő áron vehet részt az előadáson. Az ár tartalmazza a kávé, tea, üdítők valamint sós sütemények fogyasztását is.

A helyszínen sajnos nem áll módjában készpénzben fizetni.

Ne halogassa a döntést, hozzon ki még többet cégéből!
Jelentkezzen most az előadásra!

P. R. – Color Pack Zrt.
Őrületesen jó tréning volt! Ha ezt hamarabb tanultuk volna, sokkal előrébb lennénk mint cég. Sőt, ha már általános iskolában így tanítottak volna tanulni, biztos más lenne maga a kultúra is.

 

Bárány Zoltán – Color Pack Zrt.
Rávezettek a két nap folyamán, hogyan tudok könnyen megtanulni olyan dolgokat, amiről egyébként fogalmam se volt. Kezdtem azt gondolni, jó tanár mellett a lehetetlen is elsajátítható.

 

Kurunczi János – Hús-Csarnok 2000 Kft.
Nagyon rövid időn belül egy nagyon egyszerű munkatárs is, aki egy nagyon jó füstölős, tudott ebből hasznot teremteni. Megértette, hogy miért is fontos ez. Nyugodtabbak lettek, meg talán magabiztosabbak a munkatársak, mert tudják azt, hogy tudják, illetve, ha nem tudják, tudják azt, hogy hogyan tudják megtudni. Nagyon fontos, hogy a munkatársaim is kapják meg ugyanazt a tudást, mert akkor fogunk tudni csak egyformán gondolkodni.